中国农业银行

[聊天] 是门该让这耐女这睇d开呢?

据传,广佛地区嘅女女甚多,其中有个做得较大嘅经纪人—LULU,其手下廿几个女女,有职中妹、高中妹,其中不乏广工、广外、广医等...

据悉,其名叫姜敏,一般通过qq同客人交流,而同女女一般用手机联系。当客人喺相册里面拣某个女女,提出邀约,其便会要求客人通过支付宝支付佣金,佣金根据女女嘅“质量”,从200、300到500不等。

而女女嘅身价亦从500到2000不等。定价权喺女女自己手中,当某个女女“下海”后,发现好受客人喜欢,预约多,就乘机升价。

如天河sasa,啱开始係600,几个月后嘅今日,接一次客,已跃升至1800。

不过,同珠海比,广佛地区算係“小角色”.

喺珠海,仲有好几个大经纪人,手下多则有近30个女女资源可供调配,除咗学生、白领,更有部分三、四线艺人、模特。

当然,同艺人香销一刻嘅代价亦相当高昂,有啲高达6万一日。

係乜嘢,让佢哋走上"援交路呢"?钱?情伤?虚荣?

不得而知...

或者,佢哋每个人都有自己难以诉说嘅痛....

0.jpg 昨天 12:31 上传
下载附件 (39.75 KB)

1.jpg 昨天 12:31 上传
下载附件 (101.53 KB)

昨天 12:31 上传
下载次数: 0
2.jpg 3.jpg

5.jpg 6.jpg

8.jpg 9.jpg

11.jpg 12.jpg

楼主热帖
[休闲生活] 是门该让这耐女这睇d开呢?
[休闲生活] 第一日上班,蚀底d拉!帮公司打广告!
[文化天地] 《汕尾坎下城海防志》序/叶良方
[文化天地] 母亲节感赋
[文化天地] 母亲节也赞老公
[文化天地] 母亲节感赋

点击进入微信
:lol
新浪官方微博
唉~  讲多冇谓. 钱作怪