中国邮政储蓄银行

[问政] 斷鴣估冇痛苦,想問大家對今次颱風政府善後問題觀點

哈哈,我第一次發帖,小弟小妹嚟自HK,我阿跟黃毓民揾食o既,喺度問下汕尾市o既各位刁民,你哋認為颱風天兔,政府除咗網絡,線下對市民既宣傳足夠嗎?會唔會有D刁民唔知颱風天兔既嚴重性噶,大家認為颱風天兔損失慘重之後,政府補獲足唔足夠!聽問全汕尾市都停水停電,喺為什麼停電,喺米供電供水局去咗把撚啊,真喺屌撚轉頭尾倒轉啊,屌柒呢班撲街,飯都冇得煮,手機有冇電,哈哈,喺米咁?你哋對政府有乜觀點,即使回覆,我上載到Facebook被大家看下憨鴣鴣既官老爺

楼主热帖
[休闲生活] 深汕合作区交流群
[看大杂烩] 深圳简体字杀入香港禁区边境被香港刁民影到
[三唯论点] 广东汕尾贪官抓得完,省厅检察长开始留意汕尾
[三唯论点] 斷鴣估冇痛苦,想問大家對今次颱風政府善後問
[文化天地] 《汕尾坎下城海防志》序/叶良方
[文化天地] 江初甲辰年春节有怀二首

点击进入微信
我到现在还没有看到政府可以给老百姓补贴的情况,台风来的时候,手机没有一条信息!!台风过后,食物涨价了,水涨价了,也没有政府部门管管。。。。
新浪官方微博
要转载市民网的帖子到Facebook?
哩位“小弟小妹”,一上嚟就“刁民”???仲要上facebook??都OK噶,俾市民网上facebook,国际一下,希望可以重视下咯,多谢“小弟小妹”
海丰960度电脑 发表于 2013-9-25 10:20
我到现在还没有看到政府可以给老百姓补贴的情况,台风来的时候,手机没有一条信息!!台风过后,食物涨价了 ...

不会吧。我就收到很多条信息了。~~省、市都有。